Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tag en uro med, når I oplever Danmark

Vores kære land har en beskeden størrelse at hævde andet vil simpelthen være åndsvag. Stor eller lille så har landet dog en hel del at byde sine gæster på. Vi har mere kystlinje i Danmark, end de har hos vores store naboland, Tyskland. Vi har en helt unik kultur med de små kroer og foreninger, som pryder landet. Og vi har børnevenlige strande, skove og legepladser, så hele familien altid kan tage afsted sammen.  

Lille land – mange oplevelser 

Danmark er et virkelig lille land. Selvom vores status i udlandet er blevet boostet ret så betydeligt, efter en præsidentkandidat så sig blid i vores land, eller efter vikinghistorierne er begyndt at fylde globalt. Så er Danmark stadig blot en lille prik på den store klode. Det betyder blandt andet, at du kan besøge hele vores lille land i din bil. Der selvfølgelig lidt vej fra Lolland til Skagen, men pointen er, at man kan besøge hele landet på dags- og weekendture i bilen. Ofte er udfordringen faktisk ikke, at distancen er for står. Udfordringen er, at børnene i bilen ikke respekterer, at der gerne må være ro i bilen og bare en smule stille. Her opstår behovet for en uro til de helt små. Til de lidt større skal det nok være en spillekonsol eller iPad. Man kan være for eller imod den ekstreme digitalisering vores verden gennemgår. Men en ting er sikkert, der giver ro i bilen, når barnet spiller på sin iPad.  

Hold baby og børn underholdt i bilen 

En uro kan installeret f.eks. på autostolen. Baby får øje på de sjove dimser, der bevæger sig over hovedet på baby. Pludselig er langt mindre interessant at råbe hele turen frem til destinationen. I stedet bruges der tid på at blive overvældet af de nye sanseindtryk. Til at holde roen og køreglæden intakt på jeres tur rundt i landet, er underholdning til børn og baby absolut nødvendigt. I vil hade jer selv, hvis I ikke investerede i det.