Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Inspiration til nyt plankebord

Med et nyt plankebord får du både et bord der er meget hårdført og holdbart, og som samtidig er et utroligt flot møbel til din indretning. Leder du derfor efter et nyt bord til hjemmet, så bør du se nærmere på et nyt plankebord.

Når du skal vælge plankebord er det første du skal tage stilling til, om hvilken type træsort du ønsker. De forskellige træsorter kommer nemlig med forskellige egenskaber, hvoraf nogle eksempel er mere hårdføre end andre, og andre kan være enten lysere eller mørkere, og med eller uden knaster.

Gode træsorter til plankebord

Til valg af træsort anbefaler vi ikke mindst enten eg, ask og valnød. Med disse træsorter er du sikret et hårdført og holdbart plankebord, og alt afhængig af dit valg af træsort, et plankebord i det mørke eg, det lyse ask, eller den lækre chokoladebrune nuance med valnød.

Få ekspertviden om plankeborde

Ønsker du at vide mere om fordelene og andet generel information om plankeborde, så kan du finde alt det du leder efter på plankebord.dk. På plankebord.dk er de eksperter inden for plankeborde, og kan rådgive på ethvert spørgsmål du måtte have.

Du finder også en lang række anbefalinger til dit køb af et nyt plankebord, herunder til valg af forhandler, hvad du bør være opmærksom på inden du køber, og en masse andet brugbar og relevant information, der sikrer dig at du ender med at købe det helt rigtige plankebord. Se mere på Plankebord.dk.

Find din forhandler af nyt plankebord

Vil du gerne se tilbud på et nyt plankebord, så anbefaler vi derimod bymain.dk. Hos bymain.dk finder du plankeborde til enhver smag, i alverdens træsorter, farver, nuancer og mange andre fordele og egenskaber, så du kan være helt sikker på, at finde et plankebord der passer til dig. Se det store udvalg af plankeborde hos Bymain.dk.