Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Få en lækker ferie i Costa Del Sol

Trænger du til varmere himmelstrøg? Hvis du er ved at være træt af, at det ikke rigtigt er blevet sommerligt vejr endnu i Danmark, så kan det være, du er begyndt at kigge på forskellige feriedestinationer. Måske det er sommerferien, du er gået i gang med at planlægge? Har du måske prøvet at kigge på Costa del Sol? Spanien har rigtig meget at byde på, og med de hyggelige byer og lækre kyster kan I virkelig få en dejlig ferie.

Bestil rejser til Costa del Sol her – så er sommerferien klaret, og I kan tage af sted sammen som familie. Rejser I med børn er det vigtigt, at der er noget for hele familien – I kan for eksempel rejse rundt og se attraktioner i området, der kan give jer kulturelle oplevelser, uanset om det er for børnene eller jer voksne, eller I har måske lyst til at det skal være en rejse, hvor der skal være 100 % fokus på afslapning.

Kombiner strandferie med storby

Hvis der er nogle af jer, der gerne vil sol og strand, mens andre er mere til oplevelser og byferie, kan det godt betale sig at gå lidt på kompromis og gøre begge dele. Det kan I gøre, hvis I for eksempel arrangerer at have et par dage i en by, hvor I kan tage rundt og se, hvad den har at byde på, ligesom I kan få shoppet ordentligt, hvorefter I kan tage til en af Costa del Sols lækre strande.

Solkysten, som I måske også kender den som, er netop kendt for sine lækre strande, der har gode forhold, så hele familien kan få noget ud af det. Hvis ikke I er voldsomt meget til sand mellem tæerne, har de fleste af hotellerne også lækre pool områder, I kan udnytte, så I stadig får vand og sol.