Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Byg med tanke for fremtiden

Er I ved at bygge nyt, eller har I måske blot gang i forskellige renoveringsprojekter? Hvis I bor i et ældre hus, er det helt naturligt, at der er nogle ting, man nogle gange er nødt til at skifte ud. Vedligeholdelse er en stor del af det at have et hus, men heldigvis er det muligt at forebygge mange ting, så der er mindst muligt, man skal reparere undervejs. Her gælder det for eksempel, når I lægger tag – uanset om det er på jeres eget hus, eller om det er på garagen.

For at undgå, at der trækker vind og fugt ind, når det for eksempel regner, er det nødvendigt, at I monterer vindskeder ved gavlen samt ved samlinger i garagetagene. De er med til at lede vind og vejr væk, så det ikke kommer ind under taget og begynder at skabe råd i træværket eller andet, der ikke kan holde til det på samme måde. Vindskeder kan købes her.

Ti tommelfingre eller en indre håndværker?

Måske I har kigget på, hvor meget I selv kan stå for i en renovering. Hvis I har lidt håndværksmæssig snilde, er der god chance for, at I kan stå for en del af projekterne selv, men samtidig er det vigtigt at huske på, at kvaliteten skal være i orden. Lige når det kommer til for eksempel tagdækning er det ofte en idé at alliere sig med håndværkere, så I ikke pludselig bliver ramt af, at noget ikke er, som det skal være.

Er du mere af typen, der har ti tommelfingre, er det ikke sikkert, du på nogen måde har mod på at kaste sig ud i projekterne – uanset om der er tale om at ordne spær eller montere en vindskede. Det er her, du med fordel kan række ud til en håndværker helt fra starten, der kan hjælpe dig gennem projekterne.