Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kærestedage fra Ribe til Rom

At være i et forhold er et stort ansvar, som behøver pasning og pleje. Hverdagen kan nemt gå stærkt; nogle gange glemmer vi at se hinanden i øjnene og værdsætte personen ved vores side. For at give os selv tid til at stoppe op og huske hinanden bedre, kan det være en rigtig god idé at have faste kærestedage. Med skemalagte dates får I muligheden for at fokusere på jer selv, skabe fælles minder og styrke jeres forhold.

Dates til sidst på måneden

Der er ingen kriterier for hvor eksklusive oplevelserne skal være for at tælle – den vigtige pointe er, at I får et pusterum til at være sammen og nyde hinanden. Gider I ikke at bruge en masse penge, kan I arrangere budgetvenlige oplevelser

 • Lav en hjemmedag
            Hop i pyjamassen, lav lækker mad sammen og sæt en god film på. Her får I rige muligheder for at føre dybere samtaler, da ingen andre kan forstyrre jer.
 • Kom udendørs
            I kan altid lære jeres egen by bedre at kende. Gå en tur eller hop på en cykel til parken og tag en is. Kunne I tænke jer at inddrage en aktivitet på turen, kan I blive klogere og søge efter nogle monumenter eller bygninger i byen – de har helt klart en historie, som I ikke kender til. Især byer som Ribe er der masser at finde i.

Dates til først på måneden

I behøver altid ikke at kaste en hel masse penge i for at få gode oplevelser med hinanden. Men det er selvsigende, at mange unikke og større oplevelser er dyrere i driften. Til gengæld, fylder disse oplevelser også meget i ens minder og I behøver måske kun at investere i dem lejlighedsvis.

 • Udfordrer jer selv på kurser
            Der findes mange forskellige kurser, som har fokus på par – her kan I udfordrer jer selv og tilegne nye egenskaber på en sjov måde. I kunne eksempelvis skrive jer op til et chokoladekursus, eller dansekursus.
 • Tag ud og rejs
            Pak en taske og gør jer klar til at skabe minder. I vil lære meget om hinanden ved at rejse sammen. I kan nemt finde billige rejser, som passer til jeres behov og budget. Måske til Rom?