Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Et portrætfoto er en rigtig god ide

Det er vigtigt at leve i øjeblikket, men alle, som gør det, ved også, hvor hurtigt det går før disse øjeblikke allerede hører til i fortiden. Man husker selvfølgelig altid de gode stunder, som man har oplevet – både alene og med folk, man holder af – men det betyder ikke, at det skal være den eneste måde man husker tilbage på. 

Det er nemlig en rigtig god ide at få taget en masse gode billeder gennem livet, fordi man på den måde kommer til at have endnu nemmere ved at huske tilbage på disse begivenheder – også når man som 90-årig sidder og tænker tilbage på sine 20’ere. Det kan man eksempelvis gøre med portrætphoto, som man jo måde kan få taget af sig selv og andre for at huske på alle de gode ting, man har oplevet – både store og små ting.

Til livets store og små øjeblikke

Der er rigtig mange situationer, hvor det giver god mening at få taget et portrætfoto. Det er selvfølgelig især til nogle af de større begivenheder, som man oplever i løbet af et liv, og hvor man måske også har gjort noget ekstra ud af sig selv – det kunne eksempelvis være den dag, man bliver konfirmeret eller gift, hvor man i den grad vil have lyst til at få foreviget dagen.

Men tit så er det jo også bare den kedelige hverdag, som faktisk kan gøre det største indtryk, så her kan man også tage en masse dejlige billeder. Man kan eksempelvis vælge, at man en eller to gange om året smutter ind og får taget et portrætfoto, eventuelt får man også sin familie med på at gøre det, og på den måde kan man også se, hvordan man udvikler sig gennem hele livet. Det er i hvert fald en ret vild ting at kunne se tilbage på.

Det er altid godt med billeder at se tilbage på

Det, der nemlig er med billeder – både portrætfotos og alle mulige andre slags billeder – er, at det er en rigtig god måde at vække hukommelsen på. Selvfølgelig kan man huske rigtig mange øjeblikke i et godt stykke tid, men når man både har tankerne og det visuelle i forhold til det minde, man tænker på, så bliver det forstærket yderligere, så man måske endnu bedre kan huske, hvordan det faktisk føles. Så det er virkelig en gave til sig selv at få taget nogle gode billeder gennem livet.