Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sådan giver du ham en uforglemmelig weekend i Ribe

Vil du gerne forkæle din mand, så tag ham til vikingernes by Ribe. Her kan både familier og par få sig en kæmpe oplevelse på den ene eller anden måde.

Ribe er ikke en helt almindelig by. Det er fra denne by, vikingerne i sin tid drog afsted på togter ud i Europa, hvor de spredte skræk og rædsel. I har da også mulighed for at opleve vaskeægte vikingekampe.

Det er dog ikke det, man tænker på, når går gennem byens smukke middelalderlige gader til lyden af klokkeklangen, der forsigtigt løber ned over hustagene. I stedet fascineres man over skønheden og den rolige atmosfæriske stemning.

Ribe skal opleves

Udover den middelalderlige kunst og de flotte brostensbelagte gågader, er der masser at kigge på i Ribe.

Domkirken er man næsten nødt til at besøge. Med dets store tårne skiller det sig nemt ud fra resten af bybilledet, og fra det højeste af dem har I god udsigt over hele byen. Derefter kan I tage rundt og besøge nogle af de mange museer – såsom vikingemuseet – eller I kan booke en guidet tur med masser af oplevelser og historier fra lokalområdet.

Er I mere til vandreture i det fri, er Nationalpark Vadehavet et besøg værd. Her kan man frit bevæge sig ud på vadefladen og komme helt tæt på sæler, som fredeligt ligger og soler sig. Om foråret og efteråret kan man også opleve det såkaldte sort sol, hvor flokke af stære i rytmiske og uforudsigelige bevægelser danser omkring på himlen.

Tid til masser af forkælelse

Når I senere kommer tilbage fra turen, er Hotel Dagmar et oplagt sted at slappe af. Hotellet emmer af stemning, charme og historier. I restauranten kan man få sig en fantastisk gastronomisk oplevelse. Af og til møder man også byens vægter iført fuld uniform og morgenstjerne, der træder ind i restauranten og synger sine vægtervers, så man ikke er i tvivl om, hvad klokken er.

Senere når I er oppe på et af de små hyggelige værelser, kunne du overraske din mand yderligere ved at hive en lækker chemise baby dolls natkjole op ad kufferten. Iført sådan en kjole vil du uden tvivl udstråle en sensualitet, som din mand garanteret ikke kan stå for.

Det er den helt perfekte måde at slutte en fantastisk weekend i Ribe. Med sådan en afslutning vil den sikkert blive uforglemmelig.