Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Du kan lære meget af nettet – læs bare med her

Der er mange, der er hurtige til at forbande teknologien, og hvor stor en indflydelse den har på vores samfund. Men man skal heller ikke underkende, hvor mange fantastiske muligheder, teknologi har givet os. Du går f.eks. altid rundt med en mobiltelefon eller sidder ved en computer, og her kan du lære rigtig meget fra. 

Hvad har du brug for at vide?

Der kan være mange ting, man har brug for at blive klogere på her i livet. Når man går i skole, så lærer man f.eks. ikke noget om, hvordan man skal “lære” at være voksen, og hvor mange ting det faktisk indebærer. Har du hus, skal du f.eks. have styr på en række af forskellige ting. klik her  hvis du mangler mere information om, hvordan du kan få et mere energivenligt hjem. 

Lær mere om livet på nettet

Skal det hele blive lidt meta, kan du også læse mere om, hvordan det hele foregår på nettet. Du kan se her allerede nu for at blive klogere på nogle af de ting, der foregår på nettet. 

Du kan uddanne dig på nettet

Det er smart, at man hurtigt kan google et spørgsmål, hvis man f.eks. er i tvivl om, hvor længe man skal koge sit æg. Men du kan også bruge nettet langt klogere end det. Der er masser af steder, hvor vidensdelingen er så god, at du nærmest kan tage din egen uddannelse på nettet, hvis du dedikerer dig til det. Flere, der arbejder med at kode, siger f.eks. at de har lært det selv gennem at læse om det på nettet. Er det noget, som du altid gerne ville være klogere på? 

Underholdning på nettet

Det er klart, at nettet også i stor grad bruges til underholdning – og her kan man nemt finde timevis af den!