Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

3 slags gaver til manden i dit liv

Mænd er notorisk svære at købe gaver til. Listen med ønsker er sjældent lang og gentages ofte år efter år. Det kan derfor være fristende at droppe listen og prøve at finde frem til en helt ny gave, så kæresten eller manden kan få sig en rigtig overraskelse.

Men hvad kan du give din mand i gave uden at risikere, at han bliver ærgerlig over resultatet? Læs med herunder for at få inspiration.

Støt hans interesse for gaming

Mange mænd holder nu til dags af at spille computer- og konsolspil. De kommer hjem efter en lang dag på arbejdet og sidder foran computeren en time eller to for at stresse af. Selv hvis du ikke deler interessen, kan du stadigvæk bakke op om denne interesse.

Det kan du gøre ved at lade dem få lov til at spille i fred – alle skal have lov til at slappe af i fred og ro – og ved at give gaver, der viser, at du støtter dem.

Køb for eksempel gaming briller hvis du har en rigtig gamer-kæreste. Gaming briller beskytter øjnene mod det stærke lys, en skærm frigiver. Det mindsker irritation i øjnene og sørger for, at øjnene generelt belastes mindre.

Undertøj kan godt være en fed gave

I hvert fald hvis du køber det rigtige sted og fra de rigtige mærker. Undertøj og sokker kan måske virke som kedelige gaver, men hvis du finder tøj fra for eksempel Resteröds kan du give en kvalitetsgave.

Resteröds’ elastikker sidder højere, hvilket kan være bedre for mænd, som måske er i den rundere ende af skalaen. Med de moderne farver, samt klassiske snit og designs får du en super gave. Du kan sågar købe en lille rejsetaske, der kan indeholde op til syv underbukser. På den måde undgår du at bruge plastikposer til at gemme beskidt undertøj væk.

Tilføjelser til barskabet

Hvis din kæreste eller mand holder meget af for eksempel vin, champagne eller andre former for spiritus, kan du undersøge, om der skal tilføjes ekstra udstyr til hans barskab. Nogle gange skal der mere end blot et par fine glas til, når der skal serveres nogle stærke og velsmagende drinks.

Du kan købe bøger, der har opskrifter på lækre drinks, eller du kan for eksempel en champagne- eller vinkøler, som kan opbevare en flaske sikkert og køligt gennem et helt måltid, så gæster er sikret en skøn smagsoplevelse.

Du kan også købe forskellige drukspil, hvis I stadigvæk kan lide virkelig at feste igennem. Det kunne for eksempel være et roulettespil, hvor farverne er skiftet ud på shot glas, der skal bundes.