Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Hold din sommerferie i Ribe

Sommerferien giver mulighed for at udforske nye steder og oplevelser. Mange forbinder sommerferien med badeferier sydpå, men der er også en masse feriedestinationer, som du kan nyde i Danmark. Her kan du læse mere om, hvordan du planlægger en ferie i Ribe. 

Oplev den danske kultur og natur 

Selvom du bor i Danmark, er det anderledes at opleve Danmark som en turist. I ens dagligdag har mange en tendens til at glemme at bemærke naturen og kulturlivet, som er i Danmark. Det er spændende at opleve andre lande og kulturer ved fx at leje en feriebolig i Spanien, som dem du kan finde på https://boligerspanien.dk/. Dog når du vælger at holde ferie i Danmark, får du muligheden for at opleve landet på en helt ny måde.

Hvad skal du se i Ribe?

Ribe har en masse seværdigheder at byde på. De kan byde på fleres historiske kirker som Ribe Domkirke og Sct. Catharinæ Kirke og Kloster. Tilbage i tiden var Ribe en stor vikingeby, hvilket har givet anledning til flere museer, hvor du kan få indblik i, hvordan det var at bo i Danmark i en anden tid. Hvis du er mere til kunst og kultur, kan du besøge Ribe kunstmuseum og Ribe glas. 

Transporter tilbage til vikingetiden 

Ribe Vikinge Center er en af de største attraktioner i Ribe – og med god grund. Udover det almindelige museum, så afholder centeret dage, hvor du kan få lov til at leve som viking. Vikingedagene byder på falkonershows, bueskydning, krigertræning, vikingemarked og midsommerfest, hvor du og din familie kan være med. Hvis I ikke kommer en dag med en masse oplevelser, vil du stadig kunne opleve projekter og lave din egen vikingemad over bål. 

Hvor skal du overnatte i Ribe?

Ribe byder på flere forskellige overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser. Du kan finde charmerende kroophold som Hotel Kongekroen, Hovborg kro og Postgården. Hvis du gerne vil have plads til hele familien, kan I vælge et hotel som Rødding Centeret, Jels motel eller hotel Rødding. Du har også mulighed for at opleve den danske sommer og friske luft på Holme Å Camping.