Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tag hunden med til Ribe

Skal du og din familie på tur til Ribe? Ribe er en fantastisk by med masser af gode oplevelser. En af de store fordele ved at tage til Ribe på ferie er, at I kan tage jeres kære hund med på turen! Det er rigtig hyggeligt at have hele familien samlet, og der er intet bedre end når hunden kommer med. Jeres firbenede ven vil sikkert også nyde at komme med på ferien fremfor at blive efterladt på en hundepension eller et dyreinternat. Her er nogle ting, som I skal bruge, når I tager hunden med på byferie i Ribe.

Et hundebur til bil

På køreturen til den sønderjyske by, har I brug for et hundebur til bil. På den måde er den firbenede passager sikker og tryg under hele bilrejsen. Det er nødvendigt at have et hundebur til bil, hvis du tit kører rundt med hunden. Alt andet er for stor en risiko for hunden. Du kan få et hundebur til bil i alle størrelser, farver og i forskellige materialer. Uanset om du har en stor eller lille hund, er der et hundebur til bil, som matcher din hunderace. Med et godt hundebur til bil, vil rejsen til Ribe blive en både tryg og nem fornøjelse. 

En drikkedunk til farten

Hvis I skal have hunden med på sightseeing om sommeren, kan du med fordel anskaffe dig en drikkedunk til hunde. Der bliver lavet smarte drikkedunke, der er formet som flasker, men som har et medfølende plastikstykke, som man kan hælde vandet i. På den måde kan hunden drikke fra drikkedunken, ligesom hvis det var dens vandskål derhjemme. Det er en god idé, og især på varme sommerdage, hvor det kan være lidt hårdt at have en tyk pels. Drikkedunken fylder ikke meget, og er nem at have med i tasken.

Lækre snacks og godbidder

Det er ferie, og selvfølgelig skal hunden også have lidt forkælelse. Derfor er det en god idé at købe nogle lækre godbidder, så hunden kan føle sig belønnet og motiveret gennem hele ferien. Hvis den skulle blive stresset eller besværlig på noget tidspunkt i løbet af ferien, er det også nemmere at få dens opmærksomhed med nogle spændende snacks. Det er ikke ualmindeligt, at nogle hunde bliver stressede af at være i et miljø med mange nye dufte og lyde. Hvis din hund har den slags tendenser, så sørg for, at den kan få stunder med ro og fred, så den ikke afstresse. Det er jo også ferie for hunden!