Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tag til denne by, hvis du vil opleve en masse Danmarkshistorie

Hvis du godt kunne tænke dig at opleve noget Danmarkshistorie helt tæt på, så skal du en tur til Ribe! Ribe er kendt som Danmarks ældste by, og det var denne by, som vikingerne grundlagde en markedsplads i for første gang. Derfor er der en masse historie gemt her, hvilket du også med det samme vil opdage, når du kommer hertil.

Der er bare en helt særlig stemning i denne smukke by med de små gader og bindingsværkshuse, og du vil sikkert kunne leve dig langt tilbage i tiden, når du går rundt i de smukke omgivelser. 

Dette kan du blandt andet prøve i Ribe

Hvis du gerne vil kunne opleve endnu mere historie, så er der en masse attraktioner, som du kan prøve at tage hen til. Hvis du gerne vil opleve noget vikingehistorie, så kan du tage hen til Ribe Vikinge Center eller Museet Ribes Vikinger.

Hvis du gerne vil se en masse fine og finurlige skulpturer, smukke billeder og mere, så kan du også prøve at tage forbi Ribe kunstmuseum. Der er selvfølgelig også en masse butikker, som du kan købe dagligvarer ind i og måske også købe noget katteurt med hjem til din kat! Katteurt gror nemlig mange steder, blandt andet i Ribe.

Ribe er den perfekte by at tage til, hvis man gerne vil have en masse Danmarkshistorie under huden og samtidig gå rundt i de små og fine gader og butikker for at få købt noget katteurt.