Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lad dit hjem vise, hvem du er

Der er mange måder at indrette sit hjem på. Du kan tænke i den praktiske retning og fokusere på, at hjemmet skal være funktionelt og praktisk i hverdagen. Du kan også tænke på, at det skal være personligt. Dit hjem kan udstråle, hvem du er.

Lader du dit hjem vise, hvem du er, så vil du føle dig hjemme i det. Det vil føles mere som et hjem end et venteværelse. Du vil være omringet af ting, som du kan lide. Du vil være omringet af ting, som afspejler små dele af dig.

Dine gæster vil også kunne se, hvem der bor i dit hjem. Hvis du indretter dig med ting, du kan lide, så vil de lære meget mere om dig. Det kan give samtaleemner, og det kan lade andre lære dig bedre at kende.

Vis dine interesser

Du kan lade dit hjem udstråle, hvad du interesserer dig for. En nem måde at skilte med dine interesser på er ved at bruge plakater. Du kan finde plakater med alle slags motiver, så du kan vælge nogle med motiver af det, du interesserer dig for.

Er din interesse kunst, så kan du finde plakater med Frida Kahlo og hænge op i dit hjem. Hun kan også afspejle det farverige.

Frida Kahlo var en meget speciel personlighed, og billeder af hende kan afspejle en interesse for kunst, farver, den mexicanske kultur og kvindelig styrke.

Vis din personlighed

Plakater med Frida Kahlo kan også afspejle din personlighed. Kan du lide farver og stærke kvinder, så minder du måske om Frida Kahlo. Det kan du vise ved at pynte dit hjem med plakater, som hun poserer på.

Der er også mange andre plakater, der kan vise din personlighed. Er du en rolig og jordnær person, så kan du finde plakater med naturmotiver. Kan du lide det drømmende og uhåndgribelige, så kan du vælge nogle mere abstrakte plakater. Der er alle muligheder med plakater, så du kan også finde nogle, der kan afspejle din personlighed.

Nem udskiftning

Noget af det smarte ved at pynte dit hjem med plakater er, at de er nemme at udskifte. Du behøver ikke at have de samme plakater hængende i årevis. Du kan have et lille lager og også løbende købe nye. Det er nemt at udskifte dem, du har på væggene med nogle nye. Du tager dem bare ud af rammerne og sætter nogle nye i.

Personlighed er en flydende størrelse, og afveksling kan være dejligt. Derfor er det smart, at du kan udskifte plakaterne på dine vægge, som du har lyst til. Du kan have Frida Kahlo hængende den ene måned og en masse naturmotiver den næste.

Lav dit eget lille galleri i dit hjem. Et galleri, der viser, hvem du er, og hvad du interesserer dig for. Når du har lyst, kan du ændre lidt på det. Du behøver ikke at flytte på søm eller skruer. Det er bare at udskifte de plakater, du har sat i rammerne.