Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Inspiration til at bruge LED spejle i dit hjem

SPONSORERET INDLÆG

For mange er det vigtigt at have en god belysning, når man kigger sig i spejlet. Netop med et LED spejl, er man garanteret et godt lys. På den måde kan du bedre se, hvordan dit hår, tøj eller make-up sidder. Du kan læse nærmere her og få inspiration til LED spejle.

Forskellige former af LED spejle

De fås både spejle til badværelset, soveværelset eller det rum, du ønsker et LED spejl i. Spejle som er omkredset af LED giver ikke kun godt lys til at kigge sig selv i spejlet. Det øger ligeledes lyset i rummet og bidrager til indretningen. LED spejle fås i forskellige former, så der er spejle, der dækker flere behov. Der fås spejle, som er aflange og derfor giver det dig mulighed for at se dig selv i fuldfigur i et ordentlig lys. En anden mulighed er et ovalt eller rundt spejl, som særligt er på mode i boligmagasinerne. En nyere trend af LED spejle er asymmetriske spejle, som er yderst æstetiske og kunstnerisk at kigge på. Det fungerer både som et spejl og som vægdekoration til boligindretningen. Når det kommer til lyset, er der forskellige typer. Hele spejlet kan være omkredset af lys, hvilket giver mest lys. Det kan derimod også enten komme oppe- og nedefra eller fra spejlets sider.

 

Fordele ved at vælge LED spejle

Der er flere fordele ved netop at vælge et spejl med LED, som er værd at vide, når du skal vælge, om du ønsker et spejl med eller uden LED belysning.

  • LED spejle mindsker dit energiforbrug, idet de er energibesparende. Det vil derfor også mindske din energiregning.
  • Lyset på LED spejlene giver et godt og dekorativt lys.
  • Indretningsmæssigt givet LED spejle et moderne og stilfuldt udtryk til boligen.
  • De er mere energivenlige for miljøet.
  • De kan sagtens placeres på badeværelset, hvis de tåler vådrum.