Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Drømmer du også om sol og sommer?

Det er koldt og gråt udenfor, og mørkt både når man tager afsted på arbejde og når man kommer hjem. Vinteren føles uendelig lang, og drømmen om sol og strand føles langt væk. Hvis du ikke allerede har planlagt din sommerferie, er tiden måske kommet. Det kan give noget at se.

Der er mange forskellige slags rejser at vælge imellem, og det kan betale sig at være ude i god tid. Udvalget vil være større, og der kan være penge at spare. Nedenfor er der en lille guide til om du skal vælge all inclusive eller ej.

All inclusive

All inclusive er for dig der drømmer om en ferie, med fuld fokus på afslapning. Her kan du stå op hver morgen, gå ned til buffeten, og spise dig mæt i alverdens madvarer. Herefter kan du rejse dig op og lægge dig ned til poolen. Det samme gælder for frokost og aftensmad, og derfor slipper du for at skulle bekymre dig om mad. Her får du altså en pakkeløsning hvor det hele er betalt, allerede inden du rejser afsted. På www.Rejsesiden.dk finder du all inclusive rejser til mange forskellige destinationer, og mon ikke du også kan finde et tilbud der passer til dig.

Uden all inclusive

Rejse uden all inclusive er for dig der drømmer om at rejse ud i verden, og ikke være afhængig af hotellet. Her kan du spise ude, hvis du ønsker det, eller selv lave mad derhjemme, hvis du bestiller en lejlighed med køkken. Denne type rejse er ofte billigere i sig selv, da den ikke inkluderer mad og drinks, men kan ofte blive dyr hvis du spiser ude flere gange om dagen. Fordelen ved denne rejse er at du ikke skal bekymre dig om at tage på ture væk fra hotellet, og dermed gå glip af den mad du har betalt.