Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Træning på en fladbænk i Ribe

Køb en fladbænk, og træn derhjemme. Så er der ingen undskyldning længere for at komme i gang med jævnlig træning. For med en fladbænk er der masser af muligheder for at træne alle dele af kroppen. En fladbænk fylder ikke særlig meget. Det er en ganske enkelt træningsbænk uden en masse stænger og bøjler. Så du kan placere en fladbænk næsten hvor som helst og flytte rundt på den, som det passer dig. Anskaf dig en fladbænk allerede i dag, og kom nemt i gang med træningen.

Tag et portrætfoto før og efter du træner på en fladbænk

Er et af dine mål at tabe dig ved at træne, så er en fladbænk helt ideel. For med en fladbænk hjemme i stuen, kan du træne lige så ofte du har tid, uanset hvilken tid på døgnet det er. En idé kan være at tage et portrætfoto af dig selv, før du begynder at træne på en fladbænk og så igen efter noget tid. Så kan du glæde dig over, at din træning har givet resultater og minde dig selv om, hvordan du så ud, før du begyndte at træne. Et før og efter portrætfoto kan være motiverende for dig at fortsætte med din træning.

Der er mange måder at træne på en fladbænk

Hvis du vil styrke dine mavemuskler, kan du lægge dig på ryggen på fladbænken og hæve og sænke dine ben langsomt, mens benene er udstrakte. Prøv for eksempel at foretage den samme øvelser 5-10 gange, og så sæt antallet op, efterhånden som dine mavemuskler kan klare mere. Du kan også styrke dine lårmuskler og ryg ved at sætte dig og rejse dig mange gange fra bænken. Det giver god motion, og du kan hurtigt få sved på panden ved at gentage de samme øvelser igen og igen. Derudover kan du træne dine armmuskler med håndvægte og løfte dem i strakte arme, mens du sidder ret op på fladbænken.

Hvilken fladbænk skal du vælge?

Der findes flere forskellige fladbænke. Du kan vælge fladbænke, der kan justeres, så den passer til det, du ønsker at bruge den til. Det kan være en fordel, så du kan bruge fladbænken til flere forskellige øvelser. En fladbænk er enkel i design og funktionalitet. Men kvaliteten og det, du kan få ud af at træne på en fladbænk, må endelig ikke undervurderes. Fladbænke er nemlig stabile og står sikkert, når du træner på den. Derudover er der polstring og læderbetræk, så den er blød at sidde på og samtidig nem at holde ren.

Vær klar til at ændre din livsstil med en fladbænk

Med nem og fleksibel adgang til træning derhjemme, giver en fladbænk dig mulighed for at ændre din livsstil. Det behøver ikke være dyrt og besværligt at træne. Når du har fladbænken stående fremme, er det nemt at tage tyve minutter her og der. Træn lidt hver morgen eller hver aften, inden du går i seng, og gør træning til din fremtidige livsstil.